Gratis iPhone app til alle medlemmer
Skriv en hilsen til alle på Nettdating.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

De fem viktigste elementene til en suksessful date

Å gå på date kan være både morsomt og skummelt på en gang. Litt forberedelse i forkant er ofte veldig smart, her kan du lese om fem viktige elementer for at din date skal bli suksessfull.

Datingtips

Overraskelser


The element of surprise. Et meget viktig verktøy. Spesielt kvinner, ser ut til å like overraskelser. At du overrasker daten din viser at "jeg er villig til å gå ekstra langt for deg". Det behøver ikke alltid å være en nøye utarbeidet overraskelse, ofte er det nok å fortelle daten din hvilken dag det vil skje, og ikke fortelle noenting om hvor dere skal, hva dere skal gjøre og hvor lenge det vil foregå. Du kan til og med binde henne for øyene, og kjøre henne til en ny-åpnet resturant. Eller kanskje gå en "tilfeldig" tur i parken, hvor det "tilfeldigvis" var en piknik klar til dere.


Kreativitet


Synes du kanskje det er "de samme gamle" tingene som går igjen i dating livet eller ekteskapet ditt? Da er det på tide du gjør noe med det!
Når var siste gang du gjorde noe morsomt på en date? Hva med en vannkrig eller elverafting? Fingermaling? Kle dere i rare klær? Det er mye kreativt som kan gjøres, og det lønner seg å prøve minst en ting eller kanskje til og med kombinere flere.


Interesse


Dette høres kanskje ut som en no-brainer, men det er veldig viktig at din partner synes daten er interessant. Det er forsåvidt viktig at begge parter synes det, men siden det er du som skal imponere her, så er det vel viktigst at din partner har det bra. Selv om det er litt kjedelig for deg.
Finn ut hva din partners hobbier og interesser er. Om partneren din hater fotball, så er to billetter til en fotballkamp en dårlig idé, selv om du rett og slett elsker det.


Planlegging


Nøye planlegging kan være skillet mellom suksess og fiasko. Hvis høydepunktet ditt er måneskinnstur langs stranden, og du starter daten kl 14.00 og alt du har planlagt fram til måneskinnsturen er en middag, så sier det seg selv at det er litt dødtid å slå ihjel før månen viser seg på himmelen. Husk, planlegg alt nøye.


Humor


Selv om du er rene eksperten på de fire første elementene, så er du fortsatt sjanseløs uten denne - humor. Humor er selve symbolet på at det er en god kjemi mellom deg og partneren din, og uten humor vil det aldri fungere. Husk å ikke overdrive det, du vil ikke være noe klovn.


Om forfatteren: Denne artikkelen er hentet fra Romantikk.com, et nettsted om kjærlighet, dating tips og romantikk. Nettstedet ble opprettet i 2007 og inneholder drøssevis av tips, kjærlighetsdikt og massevis av artikler som kan sprite opp din romantiske hverdag.


Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Logg inn
Fødselsdag i dag
  • lyrykke fra Telemark fyller 62 år i dag.
  • Jan123 fra Telemark fyller 46 år i dag.
Finn en venn eller kjæreste på Nettdating.no