Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på NettDating.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Dating på internett - moderne utgave av kontaktannonse?

Før internett kom, kunne man i langt større grad, på flere steder, finne en eller annen form for kontaktannonse. Det var ikke spesielt annerledes før, folk søkte kjæreste, venn, flørt etc. Man gjorde sitt beste på å presentere seg selv, virke attraktiv og sporty.

I dag har den gamle kontaktannonsen stort sett blitt erstattet med mer interaktive internett- tjenester. Det at internett har blitt en alle manns vare, noe man kan være tilkoblet til hvor som helst, og ikke minst når som helst, medfører at vi i dag har en langt hyppigere bruk av det som tidligere kunne kalles for kontaktannonse.

Dating på internett - moderne utgave av kontaktannonse?

Kontaktannonse på nett

Utviklingen de siste årene har gjort at vi som mennesker ønsker raskere svar, tettere kommunikasjon og ikke minst på et mer personlig nivå enn hva en kontaktannonse noensinne kunne stille opp med. Selv om vi får det til å høres ut som om kontaktannonser er på vei ut, mener vi absolutt ikke det. Vi ser på NettDating.no som en modernisert versjon av det vi tidligere kunne omtale som kontaktannonser.

Hensikten er nøyaktig den samme som en tradisjonell kontaktannonse, vi ønsker at du skal treffe nye mennesker, men vi ønsker også å være en mer spisset arena som tillater deg å møte nye mennesker i løpet av bare noen få minutter, og med muligheten for å få raskere svar enn tradisjonelle kontaktannonser med Posten som brevformidler.

Mer kostnadseffektiv kontaktannonse

Selv om kjærlighet ikke skal baseres på penger, ønsker vi likevel å kunne tilby en langt mer moderne utgave av kontaktannonse. Her får du langt flere seere og ikke minst kan du selv titte rundt etter drømmepartnen. Kanskje til og med rimeligere enn hva du betalte for kontaktannonse tidligere. En fordel med modernisering av kontaktannonse er at presentasjonskanalene har svært lave driftskostnader.

Mange synes internettdating virker skummelt. Vi i NettDating.no mener dette er et paradoks. Det å legge ut en profil / kontaktannonse på nett i en lukket arena for ikke- medlemmer, kan da virkelig ikke være mer skummelt enn å legge ut en kontaktannonse i en avis eller magasin som var tilgjenglig for hele landet. Sannheten er at flere og flere finner lykken på nett. Årsaken til dette er logisk nok at flere og flere prøver internettdating. Eller moderne kontaktannonse om du vil.

Meld deg inn i dag og opprett din kontaktannonse, kanskje dette er starten på noe nytt og spennede?

Bli medlem | Om oss | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på NettDating.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen