Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på NettDating.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Hva er viktig ved valg av datingsider?

Det finnes en rekke nettdating tjenester på nett, i den forbindelse mener vi det er viktig å være oppmerksom på hva slags priser de ulike datingsider opererer med. Det er altfor mange datingsider som reklamerer med gratis medlemsskap. De har helt rett, det er gratis medlemsskap, men får du brukt tjenesten på slike datingsider i sin helhet? Svaret er som regel nei!

Datingsider som reklamerer med gratis medlemsskap er ofte de som ligger i øverste prisklasse. For å få brukt tjenestene i sin helhet må du gjerne betale noen hundrelapper i måneden. Du selv må avgjøre om prisene datingsider tilbyr samsvarer med mulighetene for å finne interessante mennesker som ønsker det samme som deg. Vi mener altfor mange datingsider overpriser sine tjenester, og at effekten av et medlemskap på slike datingsider er liten sammenlignet med kostnaden.

Hva er viktig ved valg av datingsider?

Datingside med kun ett abonnement

Vi i NettDating.no ønsker å skille oss ut på nettopp det med pris. Vi har ingen bindingstid, slik mange andre datingsider har. Dessuten har vi også kun én type abonnement - kanskje markedets rimeligste avgift pålydende kr 39 per måned. Dette medfører at du får tilgang til alle tjenester og funksjoner på våre datingsider i sin helhet, noe som gir deg samme forutsetninger som andre medlemmer for å komme i kontakt med andre mennesker.

Hvor bra er sikkerheten på datingsider?

Et økende problem for datingsider er svindel og falske profiler. Vi mener det er usmakelig å utnytte menneskers ønske om å finne drømmepartneren, spesielt når medlemmer av datingsider ofte er svært emosjonelle når de er pålogget. Dersom du møter et menneske som krever at dere skal kommuniskere via epost eller skal ha deg til å overføre penger på grunn av familiære problemer, er dette første tegnet på at noe ikke er riktig.

Hos oss i NettDating.no har vi i lang tid vært klar over dette problemet. For å bli medlem i NettDating.no må alle medlemmer verifisere seg via et norsk mobilnummer. Vi har god erfaring med dette sikkerhetstiltaket, noe som medfører at vi kan sikre deg en datingside med trygghet og høy kvalitet på våre brukerprofiler sammenlignet med datingsider generelt. Datingsider med mobilverifisering sikrer også at medlemmer kun kan registrere seg én gang.

NettDating.no har tusenvis av single medlemmer, og er spekket av en rekke sosiale funksjoner som skal hjelpe deg med å finne den rette. Vi ønsker deg velkommen som medlem hos oss!

Bli medlem | Om oss | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på NettDating.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen