Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på NettDating.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Dating tips

Hvordan skal du gå frem når du skal be med noen ut på date? Her gir vi deg noen gode råd og tips som kan være verdt å ha i bakhodet før du setter igang.

Dating tips1. Hvorfor ber du med deg personen ut, er det de rette grunnene og hva forventer du som et resultat dersom svaret er ja eller nei?

2. Du bør være forberedt på at personen du ber med deg kan si nei, i så tilfelle ikke ta det personlig.

3. Når du ber noen på en date bør du tenke nøye gjennom hvor og når du skal spørre, det kan også være lurt å øve på hva man skal si slik at man ikke blir stående og måpe uten og få ut et ord.

4. Om personen du ber svarer ja, pass på at du allerede har tenkt på sted og tidspunkt for daten slik at du viser tegn på omtanke.

5. Vær også forberedt på at den du ber ut kan spørre om hvorfor du ber dem med på date, slik at du kan få dem til og føle seg smigret og skape en følelse av tillit umiddelbart. Du kan også forberede dette litt ved å spørre på en måte som sier litt om hvorfor du ber ut akkurat denne personen. Eks: vil du være med ut og spise, jeg trives så godt sammen med deg.

6. Vær sikker på at din måte å be ut noen på date ikke gjør at de føler seg presset, sier de at de vill tenke over det så la dem tenke, ikke mas!

7. Pass på å smile og være glad når du har med deg noen på date. Dette viser at du er selvsikker og vil føre til en mer positiv respons.

8. Alltid ha en reserveplan for tid og sted, om du gir personen noen valg kan ofte være det som fører til et positivt svar.

9. Om du får et nei, ikke jag etter en grunn. Ofte kan de tenke over det og kontakte deg med et ja litt senere.

10. Om du ber noen ut på date, vær sikker på å følge det opp. Å ikke møte opp på sin egen foreslåtte date er forbudt.

11. Ikke spill dersom du blir bedt ut på date, om du trenger litt tid til å tenke over saken må du si det. Dersom du ikke ønsker å dra på date med personen kan du like gjerne si nei med en gang. Ikke la noen ha forhåpninger uten grunn.

12. Prøv og unngå “falskt” mot som bruk av alkohol. Dette vil ofte slå tilbake negativt.

13. Ikke be noen ut på date om de er sammen med vennene sine. Timing er viktig!

Bli medlem | Om oss | Lav kostnad

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på NettDating.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen