Gratis iPhone app til alle medlemmer
Skriv en hilsen til alle på Nettdating.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Rimelig internett dating

NettDating.no sitt formål er å tilby internett dating på en trygg, enkel og rimelig måte. Å finne kjærlighet og lykke skal være en positiv opplevelse. Med et svært fleksibelt abonnement sørger vi for å ikke belaste deg som er på utkikk etter en date med dyre medlemskontigenter og lang bindingstid. Penger skal ikke stå i veien for nye bekjentskaper og kjærlighet.


Internett dating


Vi ønsker ikke at internett dating skal være begrenset av økonomiske årsaker. Derfor vil du som medlem hos oss kunne kommunisere med likesinnede på lik linje med alle andre medlemmer. På NettDating.no har vi derfor kun har én type medlemsskap, og dette gir full tilgang til alle våre funksjoner. På den måten kan du kontakte hvem du vil, svare hvem du vil, laste opp egne bilder, se andres bilder og benytte vår internett dating tjeneste fullt ut. Vi har heller ingen bindingstid på vårt medlemsskap for internett dating.


Internett dating - også kun vennskap?


Mange forbinder internett dating med jakten på kjæreste og intime forhold. Vi i NettDating.no mener at internett dating også kan være en fin arena for å komme i kontakt med folk på vennskapelig basis. Det er svært mange medlemmer hos oss, så sannsynligheten for at du finner noen som mener og ønsker akkurat det samme som deg er stor.


Bli medlem | Dette får du | Lav kostnad

Logg inn
Fødselsdag i dag
  • lyrykke fra Telemark fyller 62 år i dag.
  • Jan123 fra Telemark fyller 46 år i dag.
Finn en venn eller kjæreste på Nettdating.no