Gratis iPhone app til alle medlemmer
Robin666
Robin666 sier: Noen damer fra oslo her?
Skriv i megafonen

Forum >> Diverse saker >> Debatt


Åpne profilen til NettDating

Tips og råd for ensomme i julen

Tips og råd for ensomme i julen


Julen kan være en vanskelig tid siden vi har så mange forventninger til hvordan den skal være, og i år kan den bli ekstra ensom for mange av oss. Ensomheten kan ramme de fleste, men kanskje spesielt de single, de fraskilte og eldre som har mistet alle sine nære. Og alle de som vanligvis blir invitert på store familiemiddager.

Nestekjærlighet har sjelden vært viktigere enn i år. Små ting kan gjøre en stor forskjell. Kanskje bare en prat med en nabo som ofte er alene, litt julebakst man har til overs på en bekjents dør, eller en telefonsamtale til en du mistenker er ensom.

Vi i NettDating.no ønsker å komme med noen tips og råd til ensomme i julen:


Tips 1


Ta initiativ selv om vi føler ensomhet. Ta på deg uteklær, gå en tur hver dag å få frisk luft. Ikke tenk så mye på at andre har det bedre enn deg, det kan ofte gi destruktive tanker og gjøre ensomheten enda vondere. Godta at sånn er livet akkurat nå, og husk at det vil bli bedre.


Tips 2


Vær åpen om din situasjon, prat med familie og venner. Send en hilsen til noen på NettDating.no med ønske om en god jul. Kanskje finner du noen der som er i samme situasjon som deg. Det kan skape glede for dere begge. Ring en organisasjon om du trenger å få snakke om vonde ting som gjerne dukker opp i jula.


Tips 3


Bestem deg for at julen er en tid for å ha det fint. Hør på julemusikk, heng opp julelys, pynt juletre. Lag din favoritt julemiddag, og kos deg selv om du er alene. Gå i pysj, se julefilmer eller juleprogrammer på tv. Les en god bok. Kjøp en gave til deg selv, og åpne de du har fått fra familie og venner. Da skal du se at julen er der for alle, selv om man er alene.


Med ønske om en fredfull og fin jul :)
Ingen har besvart dette innlegget!