Gratis iPhone app til alle medlemmer
Skriv en hilsen til alle på Nettdating.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Kjærlighet og relasjoner >> Debatt


Anonym

Ærlighet

Hva er viktigst? Ærlighet eller hvite løgner når man er for eksempel er inne på sånne steder som Nettdating?
Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste
Anonym
Ærlighet cef :)
Anonym
Det er like viktig med begge deler! Du trenger å være 100% ærlig samtidig som du forteller masse hvite og grovere løgner. Noe annet ville vært begrensende.
Anonym
Ærlighet selvfølgelig!!! Hvorfor skal man fortelle hvite løgner? For å ta seg bedre ut enn man er??? va er det poenget med?
Anonym
Hvite løgner for hva ?
Nei , vær ærlig
Anonym
Ærlighet er viktigst! :) 

Målet er jo å finne noen som liker deg for den man er... og hvordan skal man få en bra match om begge parter driver med hvite løgner for å komme nærmest mulig den "personen" de tror den andre søker etter?

Er det ikke like greit å finne ut at det ikke er match med en gang, i stedet for å prøve å få et forhold til å fungere ved krampaktige forsøk på å leve opp til de hvite løgnene?


 
 
Anonym
ærlighet...man kommer ingen vei med løgner...
Anonym
Er selvfølgelig også for ærlighet, var ment som ett retorisk spørsmål for å få høre andres mening om dette. Dette på grunn av at det for meg har virket som at det for noen har lett for å ty til hvite løgner, noe som for meg virker helt uforståelig. Da dette jo vil bli som gi ris til egen bak når det kommer frem at man har fart med løgner... Derfor godt å høre at de fleste går for ærlighet her inne:-)
Anonym
Ærlighet er selvfølgelig viktig. Men det er jo en ikke helt uvanlig at folk på datingsider pynter litt på virkeligheten da. Det er vel kanskje det du tenker på når du skriver hvite løgner Keno71?

Anonym
Ærlighet er hva du bruker for å presentere deg selv..altid, og hvite løgner er hva du bruker for å beskytte andre, ikke deg selv.

Anonym
Å utelukkende være ærlig er som å bevise at man ikke takler kommunikasjonens mer subtile kunster. Med gode løgner finner man fort ut hvem som er "en nepe" og hvem som ikke nødvendigvis er det.
Viser side 1 av 3 sider, 10 kommentarer per side
Første |   << Forrige  Neste >>  |  Siste