Gratis iPhone app til alle medlemmer
Skriv en hilsen til alle på Nettdating.no
Skriv i megafonen
Skriv i megafonen

Forum >> Politikk og samfunn >> Debatt


Anonym

Innvandringspolitikk

Hva synes dere om at stadig flere innvandrere kommer til Norge? Jeg personlig synes at det er fint at det kommer folk fra fremmede kulturer hit, så sant de har ærlige hensikter. Norge er et lite land, og med flere kulturer blandet sammen, blir det jo et samfunn for en hver smak.
Anonym
Norge er lite land - jo,jo, too much innvadrere in Norge make  BIG  PROBLEME !  Ikke new BOLIG, innvandrere 
KRIMINALITET ! Nordmen work, innvandrere take monay !  CREAZY  situation.
Anonym
Ivandrere er greit nok men det er for mange av dem, å da snakker jeg om de som går å hever trygd ol.
ikke jobber, + at med de åpene grensene spm det er blitt nå så har det blitt mye mer krimenalitet.
å de har nå fjernet kristendom fra skolen, jeg er ikke relgiøs men med kristendom så har du de ti budene og de prøver jeg å følge.
norge for nordmenn og trengende invandrere.
ikke sosial klienter og de kriminelle
Anonym
D er bra med et flerkulturelt samfunn. Men Norges demokratiske samfunn med de verdier vi har må respekteres, og vi kan ikke tolerere undertrykkelse av kvinner og ytringsfrihet, med religion som unnskyldning  .
Anonym
Flerkulturelsamlung is ONLY by teorie " O.K." ! In praxis is that one total fiasco. Iracionale probleme in " Flerkulturelsamlung " svekker  hver land - Norge selvføgelig agså ! JAPAN - suksess!  ONLY  JAPAN  PEOPLE  in Japan !
Anonym
 Zalabim.


ja jeg er helt enig med deg og jeg har Norsk mor og far
Anonym
Jeg er helt imot flere muslimer hit til landet. Man må være passe naiv om man mener at det er en berikelse. Dessverre er det mange kvinner som er det. Naive. Når man får beskjed fra en av Norges mest kjente advokater om at dette er ekstreme meninger og at man må velge mellom jobb eller meninger så er man virkelig ute å kjøre. Jeg støtter Max Hermansen. Jeg er ikke positiv til flerkulturelt samfunn!
Åpne profilen til johnjohn
Jeg er helt imot flere muslimer hit til landet. Man må være passe naiv om man mener at det er en berikelse. Dessverre er det mange kvinner som er det. Naive. Når man får beskjed fra en av Norges mest kjente advokater om at dette er ekstreme meninger og at man må velge mellom jobb eller meninger så er man virkelig ute å kjøre. Jeg støtter Max Hermansen. Jeg er ikke positiv til flerkulturelt samfunn!Ser ut som om du blir påvirket en del av media ja.  Det er trist at bedrifter er den primære kilden folk har på hva som skjer ute i verden.